DSC_3707_Fotor

Håller på och packar för fullt här hemma och som ni ser så på klädställningen i varje fall så är det inte så mycket kvar nu. Flyttar på torsdag morgon och är så himla taggad.

DSC_3799_Fotor

Mitt snygga set hittar ni HÄR!! (adlink)

Fick så sjukt många frågor kring det på snapchat!!

DSC_3779_Fotor

Har ni några flytt-tips förresten? Jag känner att jag börjar tappa det lite haha. Först var jag sjukt organiserad och la alla jeans och byxor i en låda, toppar, blusar osv i en annan men nu har jag bara rört om allt vilket kommer bli så jobbigt när det ska packas upp..

Det är tur att både mamma och mormor kommer följa med och hjälpa till att packa upp och inte nog med det, de lär få ta med sig en hel del tillbaka hem också för jag kommer INTE få plats. Det är jag hundra procent säker på… Ja, vi får se. Tur att jag ska ha bloppis på lördag i Stockholm då! Ska ju även ha en livepodd med Dasha men info kring den kommer imorgon. Ni har väl inte missat det?

DSC_3721_Fotor

BLOPPIS PÅ LÖRDAG!!!!

Var?
Linnégatan 87

När?
1e oktober (på lördag) 12 – 16

Med vilka?
Mig, Molly, Nicole Falciani, Chloe Shuterman, Dasha, Viktor Frisk m.m

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna