DSC_3870_Fotor

Nu på lördag den 1e oktober så kommer jag och Dasha livepodda på Social Media Party klockan 10.30 och ni får verkligen inte missa detta. Vi kommer prata karriär, ge er karriärstips, berätta om våra egna karriärer, hur vi tagit oss dit vi är idag osv så det kommer bli riktigt roligt både för er och oss tror jag! Vi ska även köra en liten frågestund där ni får fråga oss vad ni vill så förbered riktigt bra frågor till oss. Det kan vara en fråga bara till mig, bara till Dasha eller till oss båda.

Vi delar även ut riktigt maxade goodiebags med några av våra favoritprodukter och varumärken i. Spännande va? De 20 personerna som ställer de bästa frågorna till oss får en varsin!

Biljetterna till Social Media Partyt är gratis i år men ni måste boka in er och det gör ni HÄR!!!!!

VART: Linnégatan 87 i Stockholm

NÄR: 10.30

Nu hoppas jag att vi ses på lördag gullisar <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna