DSC_3590_Fotor

Är just nu på väg till Stockholm från Västerås för sista gången!! WAHHOOOOOO! Och i brist på andra härliga bilder så tänkte jag att jag kunde lägga in några ifrån helgen och igår.

DSC_3594_Fotor

Ett stycke bubbel med tjejerna <3

Senast överförda110

Det här hade jag på mig igår när jag också var i Stockholm för att spela in podd och gå på ett event. Toppen kommer härifrån (adlink), byxorna är ifrån Topshop, väskan ifrån Givenchy och skorna ifrån Flatterd.

DSC_3644_Fotor

Och avslutningsvis en liten härlig bild på mig och Olli. Det ska bli så roligt att vi ska gå på Justin tillsammans imorgon! Har bestämt sagt åt henne att hon måste lära sig lite låttexter samt lyssna på 3-4 låtar ifrån hans senaste album som hon 100 % inte hört eftersom de inte är radio-hits! Mycket roligare att gå på en konsert med någon som också kan texterna ju haha…

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna