DSC_4005_Fotor_Fotor_Fotor

Hej mina hjärtan!

Förlåt förlåt förlåt, men flyttade hela dagen igår och sedan var det ju Justin Bieber idag har jag sprungit runt på stan hela dagen på det ena och det andra men nu har jag äntligen kommit hem och har tid för er. Hem som i min nya lägenhet på Östermalm woooohooo! (kommer en videoblogg om flytten igår senare ikväll). Nu ska jag berätta om Bieber konserten igår.

mnmn

mdn

Hade sett fram emot den här konserten och den här dagen så himla länge eftersom jag är lite utav ett Bieber-fan. Så först styrde jag, maggan och Molly lite förfest på sviten i Quality Hotel Globe som vi även spelade in vår musikvideo i.

DSC_4041_Fotor

Vi spelade bara Justin Bieber låtar och jag hade gjort en spraytan kvällen till ära hos bästa Emma..

ml

Åt goda snittar ifrån Boquerian med parma skinka och salami och hade en bartender som blandade supersmarriga drinkar och hotshots med Licor 43…

DSC_3992_Fotor

Jag hade på mig en flera år gammal mesh tröja ifrån Bik bok och under hade jag en kjol och topp härifrån, (adlink!!) Stövlarna är ifrån Steve Madden och de är de mest perfekta lårhöga stövlarna jag äger. Jeansjackan som också är goaaaals fick jag låna av Olivia.

nnkj

dnkdnjdk

Sen kom Justins förband förbi och sa hej, tanken var att de skulle överraska oss med ett litet pizza bud men det verkade ha blivit fel i kommunikationen så vi hängde bara lite innan de skulle gå på och spela. De heter Mic Lowry och de var 5 killar ifrån Liverpool, London, de var så gulliga (rätt obvious att jag tyckte det om man kollar på bilden ovan haha)..

kbkkj

Till slut fick vi i varje fall pizzaaaaaa!!!

ubkjn

Det verkade både Moa och Dasha vara väldigt glada över!

hbk

Så mysigt!

hbjbh

Älskar den här sviten, den är verkligen magisk. Jag menar hur nice att sitta i den här jacuzzin en varm sommarnatt och titta ut över Stockholm och Globen?

mmm

Lite längre bort på samma våning som vår svit var NRJ..

unspecified

kjn

Där Mic Lowry sedan bjöd på några låtar straxt innan de skulle ner till arenan.

nkjk

Nästan hela goa gänget jag var där med! Älskar att vi alla rockade lårhöga boots, kort kort och chokers. Man kan ju nästan tro att vi hade planerat det i förväg haha..

DSC_4049_Fotor

nbkj

lnnj

bar

Sedan fortsatte vi festen i vår svit och så kom Danijela med flera också dit och hängde med oss innan det var dags att röra sig bort mot konserten som sjukt nog började en kvart tidigare än angivet vilket var lite skumt. Men wow, vad häftigt det var att stå i en fullproppad arena när han kom ut på scenen. Jag rös!

bkjbjbjkb

kjb

Jag blev dock så besviken på konserten. Jag såg Justin le en gång under de två timmarna vi var där. Det kändes inte som att han ville vara där och han gav oss liksom ingen show utan hans prestationer kändes liksom halvdana. Man fick liksom uppfattningen att han knappt gav oss 30 % och jag hade verkligen önskat att han hade pratat lite mer med publiken. Allt var princip auto tune också och jag tycke bara synd om honom för att han såg så nere ut.

Sen var det självklart en upplevelse, det är ju Justin Bieber vi pratar om och det är klart att det var fett att vara där och att få uppleva några av sina favoritlåtar live, men jag hade så mycket högre förväntningar så det var lite tråkigt faktiskt.

Stort tack till Lisa Höök för alla bilder!!!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna