DSC_4210_Fotor

God morgon gänget!

Vaknade precis upp efter en superkväll på Social Media Gala och andra äventyr med en tjejkompis som heter Elin. Men nu ska jag inte prata om det utan om min taco-kväll med Olivia som jag hade häromdagen. Hon har ju varit uppe hos mig i dessa två nätter där jag bott här, ena kvällen var vi på Justin Bieber och den andra kvällen så bestämde vi oss för att laga lite mat hemma och bara mysa.

Senast överförda115

Det blev tacos och som en liten bouns så blev jag även hundvakt åt Mini, Danijelas hund, i några timmar. Det var så mysigt dels eftersom att det blev första middagen i nya lägenheten men också för att jag inte kan minnas senast jag åt tacos och drack lite rödvin i myskläder med en tjejkompis.

DSC_4214_Fotor

Vi pratade om allt mellan himmel och jord och hade bara världens mysigaste kväll.

Kommer sakna henne nu när hon flyttar till London men samtidigt så har vi ju alltid haft en vänskap på distans så det blir ju betydligt enklare än om vi alltid skulle ha bott några hundra meter ifrån varandra. Ser fram emot att åka ner och hälsa på henne i typ december och julklappsshoppa. Älskar att göra det i London.

Senast överförda116

HÄR är förresten en liten vlogg ifrån när vi var i matbutiken och handlade. Hope you like it! Har även lagt upp en video ifrån flytten och min nya lägenhet som ni kan leta fram. Annars så lägger jag in den här på bloggen senare.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna