DSC_4385_Fotor

Igår efter Social Media Party, livepodden och bloppisen (som jag ska berätta mer om imorgon) så sprang jag bort till Hötorget och köpte färska blommor och lite snacks. Älskar att det låter som att hötorget ligger nära mig, för det gör det verkligen inte men jag tänkte att det kunde vara skönt med en promenad men det blev snarare bara superstressigt haha. Vilket fall så städade jag sedan upp i lägenheten lite, tände ljus och ställde fram kalla och rosa J.P Chenet.

DSC_4394_Fotor

En timme senare kom Alice, Bianca, Gertrude och Elin förbi och så satt vi och snackade skit och drack bubbel i någon timme innan vi promenerade bort till galan. Den låg nämligen inte alls långt ifrån mig vilket var så skönt. Jag tog inte några mer bilder på galan och uppdaterade knappt mina sociala medier då jag kände att jag bara ville koppla av igår vilket var så skönt.

Senast överförda118

Jag hade på mig en klänning härifrån (adlink), skor härifrån (adlink) och min fina klassiska jumbo Chanel väska. Sen körde jag på min vanliga make och hår look då jag trivs som allra bäst i det. Tycker det oftast blir bäst att göra smink och hår själv när man ska klä sig i långklänning för finare tillställningar. Annars blir det lätt för mycket.

Jag stod och valde mellan den här och en annan röd klänning men kände mig mest bekväm och snygg i den här svarta. Perfekt klänning att ha i garderoben för gör du något annorlunda med håret och sminket, tar ett par andra skor och en annan väska så kan det ju bli en helt annan outfit.

DSC_4371_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna