img_4809-1.jpg

Nu är det dags för min helg i bilder! Jag har bokat en resa till en av mina favoritstäder i hela världen, flyttat till Stockholm, varit på gala, haft en livepodd, storhandlat och fyllt upp kylen och frysen med en massa mat och mycket mycket mer.

Kickade igång den här långa helgen (tors-sön) med att åka med hela tjocka flyttlasset till Stockholm. Mamma hjälpte mig under hela dagen att få i ordning på allt och sedan kom även Olivia och hjälpte till lite. Eftersom att lägenheten jag bor i är möblerad så plockade vi bort lite vaser, ljusstakar osv som jag inte vill ha framme och satte upp alla mina inredningsprylar för att göra stället mer personligt. Lägenheten var dock redan superfint inredd så det var inte så mycket som behövdes göras.

img_4823.jpg

När vi nästan var klara och inte kunde hålla oss längre så beställde vi hem mat ifrån Foodora. Det blev sushiris, lax och sallad ifrån Hawaiian Poke. Smarrigt!!

img_4951.jpg

Sen var det bara att göra sig i ordning inför Bieber konserten… och självfallet lyssnade vi bara på en massa Justin Bieber låtar medan vi gjorde det.

img_4964.jpg

Tog en taxi bort till Quality Globe Hotel där förfesten var..

img_4953.jpg

Där stötte jag på den här donnan! Så roligt att vi båda är beliebers 😉

img_4963.jpg

Träffade även på en hel del läsare vilket var supermysigt! Ni är så gulliga varenda en av er och jag blir verkligen otroligt glad när ni kommer fram och berömmer mig för min blogg.

Och som jag redan berättat för er så var jag ju väldigt besviken på konserten. Men inte besviken som i arg utan mer ledsen. Jag tycker mer synd om Justin. Det känns som att han måste vila upp sig och som att alla andra människor på denna jord måste låta honom vara. Det går ju inte ens att försöka tänka sig hur hans liv måste vara. Ständigt igenkänd, kanske inte alls många riktigt vänner som genuint bryr sig om honom och som inte är med honom bara för att han är Justin osv.

img_4957.jpg

Det blev fredag, jag vaknade upp till ett soligt Stockholm och så mötte jag upp Danijela för en juice. Vi bokade även en resa till självaste New York City! Ska bli så roligt att åka hit igen.

DSC_4071_Fotor

DSC_4079_Fotor

Sen sprang jag bort till Pocket för en press-lunch för Wahlgrens Värld.

DSC_4068_Fotor

Alice och Bianca

Det bjöds på en tre rätters lunch och så fick vi se lite utplockade klipp ifrån programmet. För er som har missat det så har det ju gjorts en realityserie kring Bianca och hennes familj och det är alltså den jag pratar om. Det ska bli så roligt att se första avsnittet och det kommer redan ut nu på torsdag!

img_4956.jpg

Sen sprang jag runt lite på stan, lagade tacos med Olivia, var hundvakt åt Mini och så gick vi ner på stan för ett glas på Riche med några vänner. Väldigt mysig fredag!

DSC_4232_Fotor

Sen blev det lördag och då var det bara att hoppa upp klockan 7 på morgonen för att åka bort till Social Media Party, sätta upp min bloppis, packa goodiebags och förbereda min och Dashas livepodd. Tack och lov så kom mina föräldrar ända ifrån Västerås och hjälpte oss med allt. Utan dem hade jag aldrig klarat det för det var såååå mycket att styra och fixa med.

DSC_4236_Fotor

Här är våra maxade goodiebags proppfulla med massa av mina och Dashas favoritprodukter.

DSC_4246_Fotoree

Det här är vad som ingick i påsarna.

Linda Hallbergs sweedlashes som jag är obsessed av, 2 st Richmond & Finch skal, torrschampo ifrån världens bästa Bangerhead, highlight sticks ifrån Maybelline New York, ett superkit ifrån Dermalogica, cliff bars m.m. Rätt maxad goodiebag va?

DSC_4254_Fotor

Jag och Dasha hade klätt oss i likadana kläder dagen i ära. Våra outfits kom ifrån Gina Tricot och jag fick extremt mycket fina komplimanger för jackan som var väldigt festlig.

knk

Vi var lite nervösa och oroliga att det inte skulle komma någon och lyssna på oss eftersom att vi var först ut men när jag såg att det till och med stod människor i dörren och längs med väggarna för att det inte fanns några ståplatser kvar så blev jag så himla varm i hjärtat. Det var så fint och så roligt att så många kom för att lyssna på mig och Dasha och ännu finare att så många av er förberett riktigt bra frågor till oss.

DSC_4261_Fotor

I podden pratade vi karriär och karriärstips och om jag inte fått det hela om bakfoten så kommer vi kunna släppa delar ifrån livepodden på onsdag inför vårt kommande avsnitt. Jag tycker hela grejen gick hur bra som helst men i slutet när vi bad er ställa frågor och inte hade så mycket tid kvar så blev jag väldigt stressad vilket resulterade i att svaren på frågorna kanske inte blev de bästa men jag hoppas verkligen att det inte gjorde något för er och jag hoppas också att ni som förtjänade en goodiebag fick en för det blev ju lite knäppt när vi skulle dela ut dem också.

2016100218003398320_sbig

img_4954.jpg

Efter bloppisen och livepodden var det bara att springa hem och svira om för gala. Det var så fint uppstyrt och dukat. Tack Margaux för en fantastisk kväll, tycker Social Media Gala är den bäst uppstyrda sociala medie galan vi har utan tvekan.

ef7a937f07b7c7d0546f5360e2880814

Här är en bild på mig och mina supertrevliga bordsherrar och Molly, satt även med Moa och hennes kompisar Elin och Mohammed och Amanda Winberg med flera som var kvällens artist.

2016100218003404571_sbig

Margaux och Molly, mina två fantastiska bandmedlemmar till Inspire <3

Molly delade ut pris för ”Årets Snapchat”

2016100218012507707_sbig

Sen kramades hon lite med Elin, som må vara en av Göteborgs härligaste människor. Skrattar alltid med henne, hon är så rolig utan att hon vet om det själv.

975c49296cce239544bce0cd318e8143

Här är alla vinnarna och Margaux <3

Jag vet att det knappt är några bilder på mig, men jag kände mig inte alls fin i lördags. Var uppsvälld, trött och trivdes inte jättebra i klänningen jag hade på mig. Men hade det väldigt roligt ändå!

img_4961.jpg

I söndags aka igår så vaknade jag upp helt slutkörd… Hade ju hållt igång hela långa lördagen med både podden, bloppisen, galan och en utgång så gjorde inte så många knop igår utan låg mest i soffan och sträckkollade på avsnitt av Prison Break.

DSC_4398_Fotor

Sen kom Danijela över och så beställde vi hem mat, snackade skit och planerade veckans matsedel, skrev en lång inköpslista och åkte iväg till ett större supermarket med hennes bil och storhandlade åt mig eftersom att jag inte hade någonting i varken kyl eller frys. Danijela är verkligen en av de mest omtänksammaste vännerna jag har. Det känns jättekul att ha henne så nära nu. Hon bor typ bara 300 meter ifrån mig.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna