img_5030.jpg

Imorse efter frukosten så mötte jag upp Danijela och Mini för en promenad runt Djurgården. Det var så härligt väder och varje gång solen kikade fram bakom träden så log jag lite extra. Måste ta vara på all D-vitamin jag kan få nu innan det blir grått och trist. Gud, jag älskar hösten. Jag menar hur fantastiskt är det inte med alla färger och löv i dessa orangea och gula toner?

Downloads2

Mina träningstights minns jag tyvärr inte vart de är ifrån och jackan är ifrån något systermärke till Ralph Lauren. Skorna kommer ifrån Adidas och solglasögonen ifrån Stradivarius.

Så mysigt att jag bor ett stenkast ifrån Djurgårdsbron, det kommer hundra procent bli min nya löparrunda där omkring. Ska ge mig ut redan imorgonbitti tänkte jag.

img_5032.jpg

img_5033.jpg

Efter powerwalken gick vi i varje fall och gjorde lite ärenden och sen mötte vi upp Kenza för lunch på Foam och så kom även Anna förbi när hon hade slutat jobba. Hon ska ju bo hos mig nu i 1,5 vecka ungefär då hon inte får hennes lägenhet förrän nästa vecka och började jobba idag på H&M. Så stolt över henne och så roligt att ha henne här hos mig nu i några dagar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna