DSC_4551_Fotor

DSC_4548_Fotor

När man jobbar hemifrån eller har eget företag och är chef över sig själv överlag så är det väldigt viktigt att man är disciplinerad. Jag har därför suttit hela förmiddagen och jobbat med Danijela på Bageriet Kringlan här på Östermalm. Tycker det är himla mysigt att sitta på ett café med en kompis och jobba faktiskt. Dels för att jag jobbar mer effektivt när jag sitter någon annanstans än hemma och jobbar men också för att det är ett härligt sätt att umgås med någon på trots att man inte sitter och pratar så mycket.

Jag kommer garanterat gå till caféer oftare och jobba för det är så lätt att man gör så mycket annat om man sitter hemma. Som att plocka ihop och städa och fixa i hemmet istället för att fokusera på mejlen eller skriva klart det där blogginlägget.

DSC_4555_Fotor

Nu har vi dock förflyttat hos hem till Danijela, gjort oss en varsin acai-bowl (recept HÄR) och sitter här istället. Vi håller även på och planerar lite inför vår New York resa då det är hon, jag och Christina som ska åka dit. För er som minns det så var det ju även vi tre som åkte till Paris i våras.

DSC_4562_Fotor

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna