DSC_4488_Fotor

Var ute på en promenad med Molly imorse runt hagaparken och sen gjorde jag i ordning frukost till mig och Anna. Det blev lite turkisk yoghurt med bär och musli, brämhults jordgubbsjuice och chia riskakor med rökt kalkon, örtsalt och avokado (bästa kombon).

Så mysigt att göra frukost åt sina vänner tycker jag. Dels för att jag älskar att göra fint men också för att det är en sån mysig grej att äta frukost med sina kompisar. Nu bor ju iofs Anna hos mig här några dagar eftersom att hon ej fått tillträde till sin lägenhet än, men ändå.

DSC_4476_Fotor

DSC_4480_Fotormn

Förresten, måste köpa nya färska blommor till hemmet snart. Någon som har tips på ett bra och billigt ställe nära Östermalm/ Karlaplan som jag kan gå till? Gick ju till Hötorget sist men det är ju ändå lite väl långt kan jag tycka hehe. Puss på er! Hoppas ni får en fin dag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna