DSC_4663

Började som sagt morgonen med en låååång promenad kring Hagaparken, sedan gjorde jag mig i ordning och mötte upp Molly ytterligare en gång för att gå och sätta oss på ett fik för att jobba lite.

Senast överförda120

Nedanstående innehåller adlinks

Jag hade på mig byxor härifrån (klick!), skor härifrån (klick!), jackan köpte jag förra året men finns liknande på Zara i butik just nu och så hade jag min Givenchy väska. Det har varit så kallt idag.

DSC_4690

Vi gick och satte oss på Snickarbacken 7, vilket är typ ett av de mysigaste ställena här kring Östermalm, enligt mig. Har dock bara ätit frukost där innan så det var roligt att testa på lunch/ något annat den här gången. Träffade på flera stycken jag kände igen också vilket alltid är roligt.

DSC_4683

Tog dagens soppa vilket var morots och palsternacka soppa med fetaost och ostmackor till. Alltså det var så gott. Måste göra soppor med fetaost mera, det var verkligen jätte mumsigt och har aldrig själv tänkt på att man faktiskt kan ha det i. Soppa var precis vad jag behövde efter en lång promenad ute i kylan. Soppa är så underskattat!

DSC_4616-2

En till bild på dagens outfit!

DSC_4689

Efter vår lilla jobbstund så sprang jag runt hela stan och gjorde lite ärenden och köpte med mig lite mysigt hem till lägenheten. Har hittat varken rivjärn eller te-sil när jag hållt på här i köket så det fick följa med mig hem. Köpte också med mig två stora te-koppar och två mindre kaffemuggar i samma serie från Indiska, samt en liten ljuslykta att ha på köksbordet och guldiga sugrör i metall som man kan diska och återanvända. Perfekt för mig som alltid använder sugrör!

DSC_4694

Nu ska jag ta ett varv runt Djurgården, hörs sen <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna