DSC_4817

Åt en lyxig liten frukost med mysigaste Margaux imorse på Strandvägen 1. Och känner att jag måste tipsa er om att gå dit och äta frukost. Det är verkligen jättemysigt. Har bara varit där en gång tidigare för frukost men kommer garanterat besöka det oftare efter den här morgonen. Jag hittade nämligen en ny favorit…

DSC_4819

HAVREGRYNSGRÖTEN!!!! Alltså wow, men gråpärons -puré den serverades med tillsammans med nötterna var helt fantastisk. Ni som gillar gröt måste gå hit och äta detta. Endast 65 ynka spänn kostar det också. INGENTING! Är detta kanske Stockholms bästa gröttips?

DSC_4822

Vi delade även på lite banan- och mandelpannkakor men orkade knappt äta en tredjedel eftersom att gröten var väääääldigt mättande. Nu ska jag springa iväg till lite showrooms och handla lite nödvändigheter på stan. Behöver bland annat införskaffa mig i ett par vantar, det är ju sååå kallt ute nu. Höll på att frysa ihjäl imorse när jag var ute och sprang.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna