DSC_4900-2

// Suede pants här (klick!) / Klackar här (klick!) / Tröja här (klick!) / Kappa Zara // – adlinks

Vill ni veta mitt bästa stylingtips nu på hösten? Klä er i helsvart och ta sedan på er en jacka i en annan färg. Jag älskar att klä mig helsvart och sedan matcha skor och jacka i en annan färg. Favoritfärgerna då är ju helt klart brunt och gammelrosa men också snyggt med militärgrönt och grått. Behöver verkligen införskaffa mig lite fler grå plagg och framförallt en grå kappa.

DSC_4943-2

Förresten till alla ser som undrar så har jag en klassisk Chanel i jumbo size. Jag personligen tycker jumbo väskan är lite kaxigare än medium och jag älskar att man får plats med så mycket i den. Jag kan ju verkligen använda den som en vardagsväska utan några som helst problem.

Senast överförda126

Och mina solisar är fortfarande ifrån det spanska märket Stradivarius till alla er som frågar efter dom. De andra svarta jag har som ni också älskar är ifrån Michael Kors men det är dessa ifrån Stradivarius som jag använt på senaste typ hela tiden.

DSC_4908-3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna