img_5254.jpg

Fredagen började med en springtur runt Djurgården vilket är världens härligaste sätt att starta dagen på. Ska ut en vända imorgon också. Det är bäst att passa på medan vädret tillåter sen måste jag försöka komma på hur jag vill göra med gymkort osv. Jag tycker det är så tråkigt att jag inte kan fortsätta träna med min personliga tränare Patrik som jag tränade med i Västerås. Vet inte hur jag ska klara det här på egen hand? Kanske borde jag skaffa en ny PT här i Stockholm?

img_5253.jpg

Vilket fall så sprang jag runt på stan hela eftermiddagen för att besöka diverse showrooms och leta kläder till New York som jag ska till om två veckor. Är ute efter ett par beiga/ bruna stövlar bland annat men hittade ingenting.

img_5262.jpg

Sen mötte jag upp Anna, så gick vi runt en sväng och sedan åkte vi hem och bara tog det lugnt resten av fredagskvällen. Så härligt att hon lagade middag också medans jag kollade klart på Bridget Jones (har blivit ordentligt tillsagt att jag måste se de första två filmerna pga har ej sett dem tidigare).

img_5243.jpg

img_5261.jpg

Det blev lördag och jag vaknade tidigt som vanligt. Tänkte därför att det kunde vara mysigt att göra i ordning lite frukost lagom till att Anna skulle vakna men det var bara det att hon aldrig gjorde det…. Och av någon konstig anledning tycker jag att det är väldigt jobbigt att väcka folk så jag satt princip bara och väntade på att hon skulle vakna, vilket hon tillslut gjorde så att vi kunde äta frukost ihop.

img_5252.jpg

Sen tog vi en vända på stan, Anna skulle köpa en kamera då hon ska börja blogga och jag behövde en ny foundation och ett transparent setting powder. Satte oss sedan och åt lunch på Créme.

img_5315.jpg

Har aldrig varit på Créme tidigare men eftersom att jag läst mycket om det på Biancas blogg så kände jag att det var dags att testa det och det var hur mysigt som helst. Älskar inredningen, maten var god och personalen var så gullig.

img_5248.jpg

Jag åt en oxfilépasta med tryffel och champinjoner och Anna tog tonfisk salladen. Båda rätterna var jättegoda, speciellt tonfisken. Kommer garanterat köra på den nästa gång jag går dit. Avslutade sedan med en kaffe innan jag var tvungen att bokstavligt tala springa hem eftersom att det vankades födelsedagsfirande redan klockan 17….

475A0400

Margaux och hennes bästa killkompis Maximilian hade slagit ihop deras födelsedagar och ordnat en superhärlig kväll för ett 70-tal av deras vänner. Vi blev uppdelade i lag och började kvällen med att spela bowling. Ärligt talat så var jag rätt osugen på just bowling innan jag kom dit men så fort vi satte igång så insåg jag ju hur roligt det faktiskt är. Rätt duktig var jag också om jag får säga det själv. Jag imponerade mig själv om vi säger så.

475A0561

475A0500

Här var mitt team!

Efter bowlingen körde vi lite andra lekar, bland annat en 90-tals quiz som jag dessvärre var för ung för tror jag hehe… Sedan avslutades kvällen med middag och drinkar på Rose. Hade det så trevligt! Tack Maggan och Max för så bjussig och rolig kväll.

Senast överförda127

Och så blev det söndag och obligatoriskt mys med Danijelas hund Mini. Mötte även upp Christina borta på Sthlm Brunch Club för en riktigt frossig och maffig brunch. Vi planerade lite vad vi ska göra i New York eftersom att det är vi tre som åker dit tillsammans och så åt som att vi aldrig mer skulle få mat… Men det blir lätt så på Sthlm Brunch Club eftersom att de har så mycket man vill äta.

IMG_5277

Kan ge er en update på maten på Sthlm Brunch Club. Pannkakorna är supergoda och av alla shakes jag har testat så är fortfarande Nutella ”Insta shaken” den godaste.

img_5316.jpg

Resten av eftermiddagen har spenderats med den här lilla krabaten och nu kommer Anna snart hem ifrån jobbet. Tänkte titta på lite Svenska Hollywoodfruar nu och äta lite mörk choklad.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna