DSC_5276

DSC_5228

Idag mötte jag upp Lovisa en snabbis på Sturegallerian för en kaffe då hon är här i Stockholm nu i veckan. Tycker det är kul att sitta i Sturegallerian eftersom att det springer förbi så mycket folk där hela tiden som man kan spana på. Och så är det ju såååååå mysigt att fika, ska verkligen unna mig det oftare nu i höst och vinter.

DSC_5259

Min lilla Anna banana kom också förbi på en kaffe och vet ni vad? I veckan kommer hon släppa sin blogg som hon har jobbat med de senaste veckorna. Hur roligt? Har sett att ni är många som har velat att hon ska börja blogga så efter mycket om och men och en hel del tjat ifrån både mig, Margaux och Dasha så har hon äntligen tagit tag i det. Lovar att länka när den går live!

DSC_5234

Hur fint är Lovisas mobilskal ifrån Gucci som man kan skymta här nere i hörnet till vänster? Älskar det och det är ju perfekt att köpa ett skal i det blommiga mönstret istället för en väska ifall man är rädd att man ska tröttna på det.

DSC_5269

Nu ska jag och Anna iväg på middag med Danijela och Kickan <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna