DSC_5132

Jag har haft lite ångest över mina träningsrutiner sedan jag flyttade till Stockholm eftersom att jag var tvungen att ge upp min personliga tränare Patrick som jag hade i Västerås… Det kanske inte låter mycket för världen men han har verkligen hjälpt mig att komma igång med träningen igen. Och inte bara det, han har också fått mig att lyfta vikter och ta mig an utmaningar jag aldrig trodde att jag skulle klara av. Jag har fått en helt annan syn på träning och att lyfta tunga vikter sedan jag började träna med honom och kommer vara evigt tacksam för det han har gjort för mig.

Han har också gett mig en riktigt snygg rumpa 😉 Så mycket komplimanger och kommentarer som jag fått över min rumpa av mina tjejkompisar på senaste har jag aldrig någonsin tidigare hört. Men inte så konstigt iofs för jag undrar egentligen hur många utfallssteg och knäböj jag gjort de 6 månaderna jag tränat med Patrick haha….

Senast överförda130

Vilket fall så är Patrick nominerad som “Årets PT” vilket är superroligt och självklart vill jag hjälpa honom vinna detta eftersom att jag tycker att han är mer än värd den titeln. Så snälla ni, kan ni inte gå in HÄR och rösta på honom. På sida 2 röstar man på “Årets PT”, så scrolla bara ner till bokstaven P och välj Patrick Rapp. Sen behöver ni inte rösta på någon mer i någon annan kategori utan kan bara klicka er vidare till slutet och avsluta röstningen. Tack på förhand finaste ni!

DSC_5062

DSC_5147

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna