DSC_5515

Igår så unnade jag, Danijela, Anna och Christina oss en tre-rätters middag deluxe på Zink Grill för att lyxa till det lite i vardagen. Vi åt i hela fyra timmar och hade en supermysig och aning stökig middag tisdagen i ära.

DSC_5520

DSC_5544-2

Vi beställde först in 4 stycken olika förrätter som vi delade oss emellan. Det blev både ostron, råbiff, hälleflundra och den kända charkbrickan.

Hur fräscht är inte mitt hår förresten? Var och fixade det i måndags hos världens bästa Gabby på Bangerhead. Känner mig som en ny människa för håret har inte varit på topp de senaste veckorna..

DSC_5521

DSC_5528

Råbiffen var den absolut godaste. Till och med Christina som är vegetarian blev illa tvungen att smaka för att vi hetsade så mycket om råbiffen och hon var starkt benägen att hålla med om att den var godast av de alla förrätterna vi beställde in. På plats nummer 2 kom charkbrickan för min del.

DSC_5509

Zink Grill är en väldigt mysig restaurang, älskar de röda sammetssofforna, den dova belysningen och de små båsen man sitter i.

DSC_5634

Även personalen var fantastisk! Hade gulligaste servitörerna.

DSC_5533

Som fyllde på glasen innan vi ens han märka att det började eka tomt…

DSC_5562

DSC_5536

Till varmrätt delade jag och Anna på en Entrecote för två och den var fantastisk men om jag hade fått byta med Danijelas bookmaker toast hade jag gjort det. Den var snäppet vassare eller snarare mer my cup of tea. Beställde också in tryffelmayo med diverse tillbehör.

DSC_5605

Till efterrätt beställde vi också in en massa olika desserter ifrån menyn som vi delade på men ingen föll riktigt mig i smaken. Favoriten blev hallonglassen men sorbet glassen (den vita) kom straxt därefter.

DSC_5640

Stängde stället och avslutade middagen med Espresso Martinis och favoritdrinken Moscow Mule. Vet inte vad det är men varje gång jag äter middag eller går ut med Kickan (Christina) och Danijela så stänger vi stället vi är på. Men det beror ju troligtvis bara på att vi har det så himla trevligt att ingen av oss vill gå hem.

DSC_5612

Lagom salongsberusade promenerade vi sedan armkrok hem runt halv tolv på kvällen. Tack för en fantastisk middag tjejer, det måste vi göra om snart.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna