dsc_9610-2

Jag har varit superdålig på att uppdatera er de senaste veckorna men det har varit rätt mycket i och med flytten och allt. Jag lovar att bättra mig! Igår så åkte jag till Västerås för att bokföra hela dagen med mamma så åt sedan middag med mamma och pappa och sov kvar där och kom tillbaka hit till Stockholm imorse.

DSC_5722

DSC_5735

Idag har jag bl.a sprungit på pressvisning med Molly. Där det serverades både vanliga mini burgare och hör och häpna glass-burgare (!!!!) Har ni hört något godare? Det är alltså en varm munk med iskall glass inuti. Både jag och Molly dog.

DSC_5738

Fanns även en supergod rocky road glass!!

3ba4ef5fe16d54a111d02a9169301f52

Här är en bild på mig och Lovisa häromdagen när vi promenerade i Humlegården. Det är så fint här i Stockholm just nu med alla löven som färgas så fint. Jag var ute och sprang runt Djurgården tidigare och kunde inte sluta förundras över hur vackert det var överallt.

DSC_5288

Har ni varit på Koloni? Det är ett mysigt litet hälsofik på Biblioteksgatan. Jag och Anna var där häromdagen för en liten hälsofika och jag blev hooked direkt. Speciellt på deras nyttiga superchoklad-latte.

Senast överförda131

Även brownien med gojibär var magisk och riktigt riktigt mättande. Rawfood-bollarna blev jag lite besvikna på men det brukar jag bli vart jag än går och äter dem. Tycker ingen lyckas få till så bra bollar som mina chokladbollar… Alla som säljs på caféer blir så torra och hårda av någon anledning?

DSC_5308

Finaste, finaste Anna <3

DSC_5931

Hon var på lite deppigt humör när hon knattrade iväg till jobbet förut så nu har jag förberett middag åt henne tills hon kommer hem. Det blir lax med pesto och grönkålssallad med feta, avokado och sötpotatis.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna