DSC_5922

Hur ball är inte den här outfiten?

// Jacka här (klick!) / Jeans USA / T-shirt här (klick!) / Sammetsklackar här (klick!) //

Senast överförda132

Folk vände sig om på gatan efter mig när de fick syn på mitt blonda svall och min knallblå jacka. Det var till och med en kille som stannade mig från sin bil och frågade om han fick bjuda mig på middag. Jag gav honom mitt nummer och eftersom att jag berättade att jag hade fullt upp i helgen så sa han att han skulle ringa mig i veckan. Vi får väl se…

DSC_5890

DSC_5915

Tycker det blev fint att matcha jackan med ett par ljusa jeans och en elefantgrå t-shirt också eller vad säger ni? Ett sånt här plagg som den här jackan kan ju få vilka andra kläder som helst att se helt annorlunda ut. Det är lite kul tycker jag.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna