DSC_5036

God Morgon!

Vaknade pigg som en mört imorse så gav mig ut på den obligatoriska löparrundan runt Djurgården. Nu är jag tillbaka hemma och ska duscha och koka lite gröt till frukost. På dagens schema står lunch på Strandvägen 1 med en kompis som heter Caroline och sen blir det fredagsmys med Molly. Det var länge sedan bara hon och jag umgicks en hel kväll utan att det är jobb-relaterat så det ska bli så härligt att bara koppla av och snacka lite skit hon och jag.

DSC_5039

DSC_5029

Kan inte få nog av dessa myskvällar nu när mörkret börjar smyga sig på. Jag menar hur mysigt är det inte att sitta under en filt med en kopp te i handen?

DSC_5026

Och lite mörk choklad, gojibär och mullbär… Alltså har ni aldrig ätit mullbär så måste ni testa det NU! Det är mitt absoluta favoritsnacks i hela världen och jag lovar er att ni inte kommer bli besvikna. Det är så gott. Har en känsla att det kommer bli mycket mullbär för min del de kommande veckorna för jag har på riktigt gått och blivit beroende de senaste dagarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna