DSC_6105

God morgon gullisar!

Tror ni jag blev glad när Anna smsade imorse att hon ville komma hit på frukost? Nästan studsade upp ur sängen, gav mig ut på en snabb löparrunda, kom hem och gjorde i ordning te, ägg och lite yoghurt med tillbehör och nu sitter vi här i en varsin ända av soffan och bloggar.

Idag kommer min faster, farmor och mina små kusiner förbi på lite fika för att se lägenheten och ikväll så ska jag nog på middag på den nya klubben Vida (gamla collage) här i Stockholm. Men just nu är jag extremt osugen på det dock, har lite ont i bihålorna nämligen men det hinner nog gå över…

DSC_6104

Nu ska jag diska undan här, dammsuga och baka mina fantastiska chokladbollar (recept HÄR) till farmor och gänget kommer över. Vi ses på snapchat tills vidare (@hannafribergs) och snart kommer även en outfit upp, kommer bli mycket bättre på att lägga in det nu framöver. Kram på er <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna