DSC_6024

Senast överförda135

// Jeans här (klick!-adlink) / Skor Scorette / Skinnjacka Zara / Väska Givenchy / Tröja Zara / Solglasögon Stradivarius / Silvriga ringar Jane Koenig //

Igår sprang jag runt så här, hade även på mig en pälsväst men tyckte inte att den gjorde sig bra på bild så la ifrån mig den när jag skulle fota dom här bilderna haha.. Den är i varje fall supergosig och det är ju perfekt att slänga över skinnjackan nu när det blivit lite kyligare.

DSC_6013

Senast överförda137

DSC_6028

Hade även på mig silvriga smycken vilket är för första gången på hur länge som helst. Men tycker det gjorde sig så himla fint till den här oufiten eftersom att både detaljerna på väskan och jackan är just silvriga. Sen lär jag väl börja använda silversmycken nu när finaste Mollsan släpper sin smyckeskollektion eftersom att de endast kommer i silver hehe.

DSC_6040

Älskar den här bilden, den var verkligen in real action när jag började skratta åt hur töntig jag måste ha sett ut för folk runt i kring eftersom att jag gick upp och ner för trappan för att försöka fånga de där ”perfekta spontana bilderna” som kanske inte är så spontana..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna