DSC_5964

Hej finisar!

Nu kommer det klassiska “min helg i bilder inlägget” – Hope you’ll like it. Vi börjar med fredagen när jag tog en liten mysig fika med Anna (som nu börjat blogga, kika in här) på Snickarbacken 7.

DSC_6039

Jag var på riktigt bra humör i fredags, kände mig så nöjd och tillfredsställd med livet och har inte riktigt insett förrän nu hur mycket jag tycker om Stockholm. Det är så fint här, så himla himla fint här och jag ser verkligen fram emot att vara hemma lite i höst och vinter och bara mysa runt.

IMG_5510

Så här såg jag ut utan solbrillor hehe…

Har börjat dricka cappuccino istället för latte förresten, om någon känner för att anteckna det så att säga… Haha, vet inte ens varför jag skrev det?

img_5501.jpg

Avslutade kvällen med taco-night tillsammans med Molly som ni redan vet, men den här bilden på min kopp te och mina rawfoodbollar har ni ju inte sett (om ni inte följer mig på snapchat).

DSC_6122

I lördags kom kusinerna över och myste lite eller ja, Mollie sov i mitt knä och Douglas i soffan.. Men det var mysigt att träffa dem. De växer ju så fort! Känns fortfarande som att de är två år gamla men de fyller ju faktiskt fyra nu i januari.

DSC_6219

Sen kom PJ över på ett glas rosé och så hjälpte vi Anna som skulle på bal att välja klänning. Det blev den här marinblå i sammet och den satt som smäck på henne. Den framhävde verkligen hennes former och hon var så fin när hon gav sig av. Jag och PJ fortsatte att dricka vin och sen gick jag bort till Dani där hon och Christina var.

img_5567.jpg

Christina (Kickan) gjorde Moscow Mules och jag agerade DJ medan tjejerna fixade sig. När Dani sedan blev tvungen att springa bort till Vida rullade jag och Kickan vidare bort mot Crème för ett glas bubbel innan vi också traskade bort dit.

img_5569.jpg

Satt sjukt nog ute men det var rätt härligt med lite frisk luft sådär innan vi skulle trängas på en trång klubb liksom. Hade en superrolig kväll och dansade så fötterna värkte på Vida eftersom att de spelade sjukt mycket hiphop rnb vilket var såååååå kul.

img_5568.jpg

Idag mådde jag som jag förtjänade… Men orkade varje fall ta mig ut på lite söndagsshopping efter två omgångar med tacos!

DSC_6237

DSC_6241

Sen kom PJ och Anna över och så beställde vi hem Indiskt och bara åt, åt och åt och pratade om livet och äldrevården.

img_5582.jpg

img_5585.jpg

Och nu har jag och Anna precis kommit hem ifrån en kvällsprommis runt Djurgården. Det var mysigt men jag tycker egentligen inte om att gå i mörker. Har så lätt för att skrämma upp mig själv… Vilket gör att jag genast undrar hur det kommer gå på spökvandringen vi troligtvis ska göra i New York nästa vecka.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna