IMG_9965

Empire State of Mind

I och med att jag drar till New York om en vecka så tänkte jag att det kunde vara lite mysigt för er att ta del av några av mina New York favoriter som jag har sedan innan och några restauranger jag kommer besöka och testa den här gången. Vi börjar med middagsstället Buddakan..

Buddakan – Stort tjejgäng som letar efter en festlig middag? This is the place. Detta är stället där Carrie i Sex and the City hade sin wedding rehearsal dinner.

DSC_4091

Hoppas att det kommer vara perfekt väder för den här outfiten

The Mercer kitchen – På den här trendiga krogen i Soho ska jag dricka rasberry-lynchee bellinis och äta någon förrätt innan man går vidare för middag.

PhD – En av New Yorks roligaste rooftop barer måste väl ändå vara PhD. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om det och har många fantastiska minnen därifrån, men är ni ute efter ett stökigt pre drinks ställe så är det hit ni ska gå och ingen annanstans. Gå inte dit för sent bara för då har festen redan dragit igång.

DSC08510-001

Brooklyn Bridge och New York skyline från Brooklyn hållet

Brooklyn Bridge – Min mamma har alltid sagt att jag måste göra Brooklyn Bridge när jag är i New York men jag har alltid tänkt att de inte alls kan va så himla häftigt förrän jag gjorde det i September förra året.. Det borde stå på allas bucket-list att promenera över den bron.

La Esquina – Ser inte så mycket ut från utsidan men när du bokat bord, blir eskorterad ner för en trappa, genom ett kök, kommer till restaurangdelen som ligger gömd under marken och beställt in den grillade majsen med ost så kommer du förstå varför jag tipsade dig om att gå hit!!

Avenue – Min favoritklubb i New York, här spelas BARA hip hop rnb, det är en liten och intim klubb och det är bäst på måndagar!

dsc_8083

dsc_8045_Fotor

På Ralph’s i Paris i somras

The Polo Bar – Precis som i Paris så har även Ralph Lauren en restaurang i New York som jag väldigt gärna skulle vilja testa. Jag älskar Ralph’s i Paris och New York lär väl inte vara sämre? Här vill jag äta en lång lunch och dricka champagne.

Gemma – Kommer bränna av en hel del mysiga bruncher i New York den här gången bland annat på Gemma på the Bowery Hotel. Det ser så mysigt ut där.

Café Henrie – Ett annat frukostställe jag verkligen vill testa nu i New York är det här. Här bjuds det på rosa bord och avokadomackor do die for apparently.

USA_4815

Hoppas ni tyckte det var kul läsning och bra tips, skulle även uppskatta om ni kunde dela med er av era bästa New York tips! Det är alltid så himla roligt att läsa och ta del av era tips också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna