DSC_6607

DSC_6633

Igår så bjöd River Island och Presskontakterna in till Christmas Dinner Party i livrustkammaren på Slottet. Det var så roligt för jag och Molly yrade runt hur länge som helst där utanför slottet, då vi inte hittade inte till adressen vi fått, för inte kunde det vara inuti självaste slottet tänkte vi. Men så var det ju det! Middagen var jättemysig och så fint uppstyrd med både konstsnö, julgran, dov belysning, dekorationer, blommor osv. Man har verkligen börjat längta efter julen efter igår..

DSC_6620

Det bjöds på en trerätters middag och vid pianot satt en kille och spelade julmusik under hela kvällen. Bara det där med livemusik är ju en sån där fantastisk liten detalj som skapar världens mysigaste stämning. Andreas Wijk gick även upp och körde lite spontansång, han är så duktig (!!!!!).

DSC_6623

DSC_6612

Liten bild på mig också, kände mig verkligen inte alls på topp för var både varm och hängig men såg ju ändå rätt glad ut. Ja, skenet kan verkligen bedra.

DSC_6631-2

Middagen avslutade med att vi fick julklappar!!! Så rolig grej, första julklappen i år liksom. Vad det var i?Jo, ett presentkort på River Island såklart, YEEEEY! Ska kika förbi där imorgon för att se om jag hittar något att ha med mig till New York på måndag.

P.S. Kika lite extra på ringen här ovan… Det är nämligen en av Mollys egendesignade ringar som hon släpper snart. Så roligt att hon fått göra ett designsamarbete!! Det är väl ändå en dröm alla har?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna