Startade morgonen med pressfrukost hos Teotoki, jag var där först som vanligt hehe… Men det har nog lite och göra med att jag inte har lärt mig hur långa avstånden ifrån min lägenhet är ännu. Det enda avståndet jag har koll på är att det tar prick 10 minuter för mig att ta mig till Stureplan och prick 3 minuter till Dani och Babak hehe…

Vilket fall så var alla plaggen så fina, Teotoki har endast jumpsuits och färdiga set vilket jag diggade så mycket, då jag är obsessed av jumpsuits och set eftersom att jag har så svårt att mixa och matcha mina plagg i garderoben. Jag minns att en vän alltid brukade säga till mig att jag hade den perfekta garderoben men att jag bara var så dålig på att se vad som funkade till vad, vilket stämmer så bra.

Nu är jag påväg till Västerås för att träna, fixa naglarna och göra klart bokföringen som jag inte hann färdig med sist. Känner nästan lite ångest över att åka tillbaka till Västerås idag, varför vet jag inte men det känns bara jobbigt på något sätt. Skumt det där..

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna