DSC_6737

Tog en superlång lunch med Molly igår på Riche. Vi satt i hela 2,5 timme och bara myste, drack vin, pratade om livet och tog i hand på att vi måste säga till varandra om vi någon gång känner att någon av oss börjar med diviga fasoner…

Haha låter kanske lite sjukt men de elaka kommentarerna som sätter sig hos mig mest är när någon skriver att jag ”förändrats och blivit ytlig” eller något i stil med ”jag gillade dig, men nu har du blivit såhär och såhär..”. Förstår ni vad jag menar? Brukade alltid ringa mitt ex förut med gråten i halsen för att få bekräftat att jag inte hade blivit någon divig bloggare som tror att jag är någon eftersom att han har varit med ifrån början. Det är så tråkigt men det känns som att det är så många ödmjuka och fina människor där ute som tappar det när det börjar gå bra och förändras till det sämre och det är verkligen en rädsla jag har att det ska hända mig också..

DSC_6741

DSC_6745

Åt i varje fall chevre sallad på Riche, den var så god, funderar typ på att gå tillbaka dit idag och äta en till. Jag älskar ju ost och framförallt chevre, alltså OMG det är så gott.

DSC_6751

DSC_6746

Finaste Molly, så glad att vi kommit varandra så mycket nämre på senaste tiden. Hon är på riktigt en av de finaste och genuinaste mänskorna jag känner och jag är så tacksam för att jag har henne för vi förstår verkligen varandra. Branschen vi jobbar i kan vara väldigt knepig ibland och då är det så skönt att kunna vända sig till någon i samma sits som förstår och känner en.

DSC_6758-2

Avslutade lunchen med ett glas bubbel och resten får ni se på ”min helg i bilder” inlägget som kommer upp söndagkväll! Men jag hann med både det ena och det andra igår. Puss så länge!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna