img_5739.jpg

Började fredagen med acai bowls med Dani

Pratade med mamma och pappa i telefonen häromdagen varpå de sa åt mig att jag måste skärpa till mig när det kommer till jobbet. Jag behöver två dagar i veckan där jag är helt ledig. Två dagar i veckan där jag inte gör så mycket utan bara tar hand om mig själv. Jag tänkte därför att en av dom dagarna kunde vara imorgon, så imorgon lägger jag ifrån mig telefonen och datorn helt och bara är, tar hand om mig och fixar inför New York resan. Jag har tidsinställt inlägg åt er och nu får ni ett ”min fredag och lördag i bilder” inlägg istället. Ta hand om er!

img_5737.jpg

Finaste Moa

I fredags efter min lunch med Molly så sprang jag snabbt hem och bytte om och mötte min barndomsvän Moa för en snabb kaffe. Hon pluggar två dagar i veckan här uppe så passade på att ses en snabbis innan hennes tåg hem gick. Nästa gång behöver vi verkligen ses längre för nu blev det verkligen bara en kortis och jag kunde inte riktigt slappna av och kände mig rätt frånvarande eftersom att jag kände mig lite stressad över kvällen.

img_5731.jpg

Gick sedan hem till Danijela som bjöd mig på köttfärssås och spagetti och så mötte jag upp Molly igen för ett glas på Strandvägen 1. Vi stod bredvid ett gäng extremt otrevliga äldre damer och lovade oss själva att aldrig bli som dom haha.. När jag är 40 hoppas jag att jag glatt skålar med tjejerna som står bredvid istället för att bittert sitta och sucka över att de verkar ha trevligare än mig.

img_5717.jpg

Jag har börjat tröttna lite på att gå ut och klubba här i Stockholm så kommer köra mycket mer på bar-häng framöver, det är så himla mycket trevligare, man träffar fler människor och får umgås och prata mer med sina vänner genom att ta en drink lite här och var än att stå på en fullproppad nattklubb med hög musik.

img_5719.jpg

Legendarisk bild på Molly

Tog en snabb korv och promenerade sedan bort till Vassa Eggen..

img_5732.jpg

Där vi mötte upp Bianca och Anna.

Har bara varit på Vassa Eggen en gång tidigare och käkat middag men att gå dit för drinkar var verkligen en fullträff. Det var grym musik, drinkarna var supergoda och vi hade det skittrevligt. Det både skvallrades och skrattades och vi hade verkligen en sån där typsik tjejkväll och roligt tjejtugg!

img_5714.jpg

Ni måste dricka den här drinken på Vassa Eggen!!!

Hann sedan med ännu en drink med några killkompisar nere på Strandvägen 1 då Petter spelade där senare under kvällen. Och sen blev det kik på både Vida, Spybar och Hells innan jag och Bianca bestämde oss för att åka hem och sova.

img_5740.jpg

Rågbrödet på Broms är tyvärr inget jag rekommenderar…

Imorse mådde man som man förtjänade och eftersom att kylen ekar tom här hemma så gick jag och Bianca över till Broms för frukost. Vi blev inklämda vid de höga barborden bredvid ett killgäng och pratade om både ätstörningar och män. Har inte riktigt hängt med Bianca förut utan bara träffat henne på events och så, men gud vad hon är mysig. Trots att vi egentligen inte alls känner varann så bra så kändes det som att vi har känt varandra hur länge som helst när vi satt där och käkade frukost. Tycker det är så härligt att hon bara säger precis vad hon tycker och tänker och att hon är så frispråkig, glad och gullig. Hoppas och tror att vi kommer hänga mycket mer framöver.

img_5735.jpg

Dani och Mini, världens minsta hund

Hann knappt bara hem och ta en dusch innan jag hamnade på Broms igen. Denna gången med Danni, lilla mini och Michaela. Vi kom in på råttor och jag skrattade så jag fick ont i magen åt Michaelas sjuka berättelser om dessa äckliga råttor. Visste ni till exempel att det finns fler råttor än människor på Östermalm? Det är ju helt sjukt. Men jag ser tamefan en råtta varenda gång jag går i parken i Karla-rondellen, det är riktigt vidrigt. Sist såg jag hela 3 stycken och då ska det tilläggas att parken är liten!

img_5733.jpg

Drack en kopp te på Broms

Såg även en idag mitt på ljusa dagen utanför Broms. Den höll nog på att dö av råttgift eller liknande för den betedde sig extremt konstigt och jag bara skrek. Usch, ryser så fort jag pratar om råttor. Det finns nog inget annat djur eller någon annan insekt som jag avskyr mer än råttor.

En sista rått-fakta dock haha… Har ni hört tals om råttkungar? Googla.

img_5734.jpg

Var tycker ni om min nya snygga kudde som ni kan skymta där bakom?

Efter alla vidriga rått-historior gick jag hem, stängde toalettlocket ordentligt (de kan ju ta sig upp ifrån avloppen), gjorde i ordning lite snacks och brände några avsnitt av Prison Break i soffan där jag nu fortfarande ligger och degar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna