DSC_6303

DSC_6324

Inlägget innehåller adlinks

// Jumpsuit här (klick!) / Skinnjacka Zara / Klackar här (klick!) //

God morgon! Ska berätta allt om gårdagen (hade en super tjejkväll som var såååå rolig) men så länge bjuder jag på en outfit som jag hade i veckan och inte hunnit posta ännu. Har precis kommit hem ifrån en frukost på Broms med Bianca och nu pratar jag med mamma i telefon och tänkte springa bort och hämta ett paket.

Senast överförda140

Gud känner verkligen att jag behöver en ny väska snart,  jag älskar min klassiska Chanel av hela mitt hjärta och det är det absolut bästa väskköpet jag någonsin gjort och någonsin kommer göra. Men jag är så sugen på en till väska fast i en annan färg än svart. Det känns lite tråkigt med bara svarta väskor liksom, vi får se vad som händer i New York hehe..

DSC_6291-2

Men ja ack vad fin min Chanel är <3

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna