DSC_6820-2

Äntligen är vi framme i New York!!! Och vi hade världens skönaste flygresa för blev uppgraderade till SAS plus och hamnade längst fram vilket innebar att vi fick extra stort benutrymme och kunde ligga ner och sova hela resan. Fick också mysiga täcken och kunde dra bak stolarna långt så att det blev som en säng. Bästa grejen när man flyger långflyg!

DSC_6795

DSC_6821

Tittade även lite i Fornis bok då Dani hade med sig den, känner verkligen att jag behöver läsa den snarast men har så svårt att lägga mig och läsa en bok om det inte är på en solstol vid en pool.

DSC_6846-2

DSC_6860

Nu har vi i varje fall kommit till första hotellet men tyvärr så kan vi inte bo kvar här…. Det var inte alls som vi hade tänkt oss och vi känner ändå att vi vill bo lite najs nu när vi är här så håller just nu på att byta hotell och fixa och dona. Spelade även in podd precis med Dasha mitt i allt kaoset men det blev nog bra ändå.

Nu måste jag dock fortsätta och försöka fixa logistiken här så tjejerna slipper göra allt själva. Ikväll ser det ut som att det blir middag på Catch, ska bli så kul. New York, äntligen är jag här igen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna