img_5814-2.jpg

img_5815-3.jpg

Hotell-letandet löste sig så nu bor vi hos en kompis till Kickan och Dani i Soho i några nätter. Sen har vi två andra hotell bokade som ska vara nice så vi får ju hoppas att de håller standarden hehe..

Igår efter att vi gjort oss hemmastadda så gick vi och handlade lite frukost, snacks och vin och promenerade runt lite i området vi bor i. Soho är så mysigt, det är skämskudden på för min del att jag inte varit här mer när jag besökt New York.

img_5816-1.jpg

Titta liksom bara på det här mysiga lilla stället som ligger alldeles här bredvid där vi bor. Så mysigt att sitta där och dricka vin sena, varma sommarnätter.

img_5908.jpg

Kom tillbaka till lägenheten och gjorde oss en drink och lite snacks och fixade till oss inför kvällen. På måndagar är Catch väldigt poppis så bestämde oss för att äta där. Catch ligger i Meatpacking District och är en asian fushion, seafood restaurant.

img_5907.jpg

Jag lånade en s.k. sweater dress av Dani och så hade jag mina drop dead gorgeous stövlar ifrån Public Desire på mig. Kände mig väldigt grooovy eller vad man ska säga haha.

img_5904-1.jpg

Jag undrar hur många Moscow Mules jag druckit det här året haha… Men det är ju så gott. Tycker det är så roligt när ni snappar mig era Moscow Mules, men ofta tycker jag faktiskt att ni klagar på drinken och det måste vara för att de inte gör ”riktiga” moscow’s. En riktig serveras ju i en kopparmugg som ovan.

img_5906.jpg

Middagen var fantastisk som alltid på Catch!

img_5903-1.jpg

Favoriterna blev helt klart tryffel sashimin, crispy shrimp, salmon carpaccion och catch rollen som ”eldas” här ovan på bilden. Vi blev även tipsade om mrc rollen (rätten längst ner till höger) och den var också supergod men inte riktigt i min smak.

img_5924.jpg

Sen fortsatte vi festen på Avenue, det var dock extremt lite folk för att vara en måndag så blev lite besviken på det faktiskt. Musiken var iofs lika bra som alltid. Älskar Avenue!

img_5902-1.jpg

Imorse vaknade vi pigga och alerta redan klockan 9 så gick upp, gjorde frukost och satte på Titanic, av alla filmer? Men gud, Leo är så fin i den filmen. Jag kan fortfarande inte släppa det.

img_5919.jpg

Nu ska vi göra oss i ordning för en lunch på Spice Market.

Hörs senare!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna