DSC_7038

Har haft mysigaste dagen idag. New York och Paris är verkligen två av mina absoluta favoritstäder men det jag gillar med New York jämfört med Paris är ju att alla människor här är så himla trevliga och att det finns så mycket att se och så många olika områden att besöka.

DSC_7016

Har bara promenerat runt hela dagen idag, myst, skrattat och kikat i butiker.

DSC_6991

Tanken var att vi skulle äta lunch på Spice Market men vi hittade inte restaurangen och gick bara runt, runt, runt tills vi förstod att den måste ha stängt igen så då gick vi bort till Bubby’s istället. Det var ett helt okej ställe, men skulle inte sätta det på min “New York to-do-list” utan det var bara en vanlig, helt okej restaurang liksom.

DSC_7001

Jag och Kickan åt grillade grönsaker med getost.

DSC_7005

Beundrade alla porträtten och planerade veckan.

DSC_6996

Dani åt däremot en burgare, som de är kända för och den var riktigt god. Fy fasen att käka hamburgare i USA är verkligen ett måste när man är här. De är så bra på det!

DSC_6975

Älskar Soho och Meatpacking District.

DSC_6870

DSC_6881

Och alla byggnader och town houses. Det är ju mer mysigt i dom här kvarterna än uppe bland midtown, uptown och skyskraporna. Ser fram emot att gå upp dit imorgon dock, det är ju sån häftig känsla att gå omkring i New York pulsen bland höghusen.

DSC_6877

Hur fin är inte Kickans Chanel?

DSC_7028-2

New York, I love you!

DSC_7056-2

Tanken var att vi skulle käka middag på TAO ikväll men vi alla är så sega och trötta så vi bestämde oss för att bara mysa här hemma istället. Så jag gjorde i ordning morötter, selleri och hommus.

DSC_7082-2

Och så tände vi en brasa och har kört pest eller kolera i en halvtimme nu.. Det är verkligen ett perfekt sätt att lära känna folk på genom att fråga pest eller kolera frågor. Nu känner ju jag Kickan och Dani varandra sen innan men det är ju fortfarande mycket vi inte vet om varandra.

DSC_7099

Och nu ligger jag här framför på en kudde och myser. Det är så skönt. Jag kommer dock somna snart, antar att jag är lite jetleggad. Men det ska bli nice att komma upp tidigt imorgon. Vi funderar på att köra Central Park rundan nämligen.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna