DSC_7318

Har haft ännu en mysig dag i New York. Tanken var att vi skulle gå upp klockan 06 för att promenera övre Brooklyn Bridge i soluppgången men vi kom inte iväg förrän 11.

DSC_7110

Det har varit väldigt kyligt idag så har varit tvungna att stanna två gånger för kaffe och chai-lattes. Till er som frågat om man kan ha klänning, svar nej! Igår funkade det och på fredag ser det ut att bli varmt men idag hade det absolut inte gått. Hade velat ha både vantar och en tjockare jacka idag.

DSC_7154

En av få bilder som blev bra eftersom att det var en del folk på bron. Vill man ta snygga bilder måste man verkligen vara där i tid annars är det packat och då blir det lite extra knivigt.

DSC_7116

DSC_7136

Bäst utsikt får man ju egentligen genom att gå ifrån Brooklyn över till Manhattan men vi gick från Manhattan till Brooklyn. Ingen av oss hade varit i Brooklyn tidigare men jag tycker det verkar supermysigt. Skulle verkligen vilja utforska det lite bättre nästa gång jag åker hit.

Senast överförda147

Obligatorisk ”Hannalicious-bild” eller vad säger ni?

DSC_7263-2

Promenerade över till Dumbo för lite utsikt men blev faktiskt lite besviken. Trodde det skulle se mer spektakulärt ut än såhär. Finns kanske ett ännu bättre ställe att se bron och Manhattan på men blev tipsade om just Jumbo av en amerikan igår.

DSC_7152

Det var helt fantastiskt när solen kikade fram…

Men så fort man hamnade i skuggan så var det riktigt kallt.

DSC_7277

Tog sedan en taxi bort till The Standard Grill för att möta upp Sanne på lunch. På bild ser ni lobsterrollen, den var riktigt yummy!

DSC_7282-2

Christina aka Kickan och Sanne

Jag och Dani bestämde oss för att dela på lobsterrollen och hamburgaren då vi inte kunde bestämma oss för vilken av dem vi ville beställa. Eller det var väl mer jag som ej kunde bestämma mig, som vanligt.. Jag frågar verkligen alltid servitören vad han eller hon rekommenderar på menyn eller så brukar jag be han eller hon välja åt mig om jag velar mellan två rätter. Världens bästa grej när man lider av beslutsångest som mig.

DSC_7275-2

Nu har vi precis kommit tillbaka till lägenheten, Danijela sover, Kickan duschar och jag ligger i soffan och bloggar. Tänkte snart tvätta bort sminket och börja fixa mig dock, ikväll vankas det middag på La Esquina. Är så taggad på det och så glad för att vi fick bord trots att vi var ute i alldeles för sent.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna