Senast överförda150

Idag invigde jag mitt nya mysiga set ifrån Drylake och till alla er som har frågat så kommer Kickans jacka ifrån Zara. Det har regnat hela dagen här i New York men det har inte gjort så mycket för vi satt i flera timmar och åt brunch på mysigaste Buvette och sen var vi inne i butiker och letade halloween costumes till tjejerna i flera timmar. Jag har redan med mig en hemifrån men de behöver hitta något inför helgen. Vi har blivit bjudna på både houseparty och klubb så vi får se vad vi bestämmer oss för att göra.

Vad ska ni hitta på nu när det är Halloween? Älskar att amerikanare går så all in för alla deras högtider. Varenda butik och många trappuppgångar, restauranger och hus är ordentligt dekorerade här borta. Tänkte lägga upp ett helt inlägg om olika dekorationer vi gått förbi de senaste dagarna.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna