Restaurangbesöket ni inte får missa i NY

img_6020-1.jpg

Här ovan ser ni majsen med ost, mayo och chili <3

Igår åt vi middag på La Esquina och jag vet inte vad mer jag ska säga än att det var precis lika trevligt och bra som vanligt. Majsen är ju helt fantastiska så de startade vi självfallet med. Man får inte gå till La Esquina och inte beställa majsen, that’s an order!

img_6019-1.jpg

Ceviche kycklingen är den rätten högst upp till vänster

Se till att boka bord i tid dock! Det är alltid fullt och kan vara fullbokat i flera veckor i förväg. Ceviche kycklingen var också magisk!!! Åh, vill bara äta det här om och om igen. Så mysigt att dela på en massa olika rätter också.

Får ni inte bord så kan man ju alltid käka uppe i kiosken med. Det är ju samma kök liksom. Vill typ gå dit och beställa något nu såhär dagen efter för vi gick ju ut efter middagen. Körde hip hop wednesday’s på Marquee och Wiz Khalifa kom förbi! Träffade även ett gäng as sköna Australiensare som vi hängde med hela kvällen. It was a fun night!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna