DSC_7409

DSC_7404

Blev tipsade om att äta på Buvette på 42 Grove Street i West Village så tog oss ut i regnet, slog ihop dagens frukost och lunch och unnade oss en riktigt mysig och god brunch där imorse.

Hela stället var väldigt litet, intimt, livligt, fullt med folk och såååå mysigt. Man ville bara hänga kvar där hela dagen. Detta kommer garanterat bli ett nytt stammishak här i NYC. Finns även i Paris så kommer verkligen åka dit nästa gång jag är där också. Gillar att de inte heller tar några reservationer.

DSC_7337

Vi började med mimosas…

DSC_7340

Sen beställde vi in helt sinnessjukt goda croque madame’s. Alltså det var typ den godaste mackan jag ätit utan att överdriva. För er som inte vet det så är en croque madame typ som våra svenska varma mackor med ost och skinka inuti. På toppen var det även ett stekt ägg, tunt skuren prosciutto och riven gruyere ost. I can’t get over how good this was!

DSC_7359-2

Mackorna såg inte så mycket ut för världen faktiskt (som ni kan se på bilderna ovan) så ni måste verkligen dit och testa dem så att ni förstår vad jag menar. Kickan beställde in mackan med rökt lax och scrambled eggs och den var också supergod.

DSC_7386-2

Till efterrätt delade vi på två våfflor. En med en bärkombott och en annan med ägg, bacon och sirap och nu vet jag vad ni tänker…. What? ägg, bacon, sirap och våfflor – fy vad äckligt! Men alltså det var så gott att jag inte tror att ni förstår överhuvudtaget. Ingen av oss ville ha våfflan med bär efter att vi hade smakat den andra.

DSC_7351

DSC_7387

Mer bruncher och mysiga långluncher med tjejkompisar säger jag bara. Det gör både livet härligare och roligare. Gillar även att göra saker på dagen och att inte alla sätt att umgås på hela tiden måste vara kopplat till middagar och kvällar.

Senast överförda153

Nä, helt klart 5 av 5 Hannalicious poäng till det här stället.

Hade verkligen en superbrunch!

DSC_7428

DSC_7411

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna