DSC_7454

Har bara tre dagar kvar här borta i världens bästa stad vilket ger mig lite ångest. Har nämligen legat hela morgonen och kikat ut över skyskraporna och tänkt på hur det vore att bo här en längre period. Behöver egentligen inte så mycket mer än 3 månader men vill bara lära känna New York mer och bättre.

DSC_7450

Pannkakorna här på 11 Howard där vi bor nu var FANTASTISKA. Delade på dem imorse tillsammans med tjejerna.

DSC_6957

Dani och jag i Meatpacking, de är i Meatpacking och Soho de flesta bra restaurangerna ligger och eftersom att det är första gången jag är i New York och bor i Soho så har jag helt ändrat uppfattning om den statsdelen. Jag älskar Soho och tycker ju garanterat att det är här man ska bo när man är här på besök.

DSC_7328

DSC_7331

Två bilder ifrån den magiska takterassen som vi hade i vårt Penthouse vi bodde i de första nätterna. Snacka om att vi levde livet i det där penthouset. Så tacksam för att vi fick bo där!

DSC_7010

Halloween decorations!

DSC_6885

De går verkligen all in här borta.

Detta var en trappa ner till ett litet café.

DSC_7459

Gårdagens outfit innehåller adlinks

// Tröja Zara / Byxor Gina Tricot / Skor River Island / Kappa Gina Tricot //

DSC_7447

Tryffelpasta bolognese på Piccola Cucina, en supermysig Italienare som låg runt hörnet ifrån penthouset. Här satt vi och bara åt, åt och åt och delade på en flaska rödvin. Alla som jobbade där var hur gulliga och trevliga som helst så pratade en del med dem också. Det var en riktig mysig middag och stället är verkligen att rekommendera. Finns även på Ibiza.

DSC_7510

Nu har vi checkat in på 11 Howard, det låg bara några kvarter bort ifrån lägenheten vi hade men oj vad vi njuter av att bo på lite hotell nu. Ska sova här i en natt till och sen ska vi byta hotell igen. Trivs dock sjukt bra här. Det är ju ett litet boutique hotell och det känns väldigt trendigt.

Tycker faktiskt att det är rätt roligt att byta hotell. Håller ni med?

DSC_7500

Avslutar med den här POWER skylten!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna