img_6239.jpg

img_6217.jpg

Igår vankades det Halloween party. Jag var utklädd till en kvinnlig lite sexigare verision av Darth Vader och hade med mig dräkten ifrån Sverige. Skippade även den läskiga masken och körde på någon slags superman sminkning med stenarna?

img_6225.jpg

Vi började kvällen med fördrinkar hemma hos några killkompisar till Kickan, eller hemma och hemma, vi var på deras hotellrum på Trump Soho. Det har så himla fint, kan ni fatta att gå och lägga sig och vakna upp till den här utsikten varje morgon? Helt overkligt.

img_6224.jpg

Extra kul att just Trump var där också hehe och hans fru Miliania 😉

img_6218.jpg

Tyckte det var kul att hoppa upp i fönstret och ta lite bilder så that’s exactly what we did blandat med att dansa till hiphop rnb och fixa oss. Vi åt nämligen lite utav en festligare lunch några timmar innan så tog med oss smink och diverse till deras hotel och fixade oss där.

img_6222.jpg

Sedan åkte vi till en hemmafest i midtown i en lägenhet på 38e våningen. Det var kul men lite tråkigt att det typ bara var svenskar där. Trodde att det skulle vara mer amerikaner och folk som bor här. Träffade däremot några gulliga bloggläsare samt en kompis, kompis som jag hängde en del med sist jag var här. Världen är så liten..

img_6220.jpg

img_6221.jpg

Efter några timmar i lägenheten i Midtown så bestämde vi oss för att åka och kika hur det såg ut på The Box där de var extremt stränga med att endast utklädda fick komma in vilket var lite roligt. Det är så det ska vara tycker jag när man har dress-codes på en fest eller liknande. Så tråkigt om någon inte kommer utklädd liksom. Vilket fall så blev The Box vistelsen inte alls långvarig då både vi alla kände oss väldigt trötta. Så vi åkte tillbaka till hotellet, beställde upp lite room-service och gick och la oss redan vid midnatt.

Det var väldigt roligt att ha fått uppleva lite halloween celebrations här i USA dock. De är ju aningen mer maxade än oss svenskar. Älskar verkligen hur alla gått all in med dekorationer och utklädnader här borta. Önskar att det var mer så i Sverige också.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna