DSC_7531

DSC_7544

Igår innan halloweenfirandet så åt vi brunch på Nomo Soho på 9 Crosby Street. Kan verkligen tipsa er alla om att gå dit för lunch eller brunch om ni är NYC. Det var jättetrevligt och mycket snygga och trendiga människor vilket man alltid gillar.

Senast överförda154

Älskar tröjan Danijela hade på sig som han hade lånat ifrån Christina. Den kommer ifrån H&M och sitter liksom ihop med skjortan. Så fint till ett par höga stövlar och kappa också.

DSC_7547

DSC_7552

Vi åt tillsammans med två killkompisar till Christina som också är här i New York just nu så eftersom att vi var så många beställde vi bara in en jäkla massa smårätter och delade på vilket alltid är trevligt.

DSC_7620

Drack drinkar, champagne och shots gjorde vi också!! Men det var ju trots allt en lördag i New York, kan det ens klinga bättre? Gud är verkligen upp i öronen förälskad i den här staden. Och det bästa är nästan alla dessa fantastiska restauranger som finns här.

DSC_7560

Tuna tartaren var väldigt god.

DSC_7562

Även tryffelpizzan, men det var ju fattat redan innan man testat den. Tror aldrig någonsin att jag ätit något som innehåller tryffel som inte är gott. Tryffel är verkligen livet. Minns att jag trodde att tryffel var vit choklad först och en vän beställde tryffel-pommes på en restaurang varpå jag inte förstod hur man kunde tycka att ”vit choklad” och pommes kunde vara en god kombo haha..

DSC_7592

DSC_7596

Hela gänget!

DSC_7565

Avslutade lunchen med nutellapizzan och behöver väl inte ens gå in på hur smarrig den var? Det var så roligt för jag nämnde tidigare under resan att jag aldrig smakat en nutellapizza men att jag så gärna ville det så äntligen fick jag min efterlängtade nutellapizza.

DSC_7582

DSC_7651

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna