DSC_7736

DSC_7740

DSC_7742

Igår när vi precis kommit upp till Central Park för att promenera i det fina vädret (var 23 grader och sol hela dagen) så bara mörknades hela himlen på 5 minuter och så började det ösa ner regn på ett helt sjukt sätt. Fick stå och vänta under ett tak tills det lugnade ner sig och sedan försökte vi hitta taxi i säkert 50 minuter så att vi kunde ta oss hemåt igen.

Så här såg det ut ifrån rooftopen på hotellet vi bor på nu, har bytt från 11 Howard till Arlo Hotel på Hudson Square. Det var himla fint dock, speciellt när det blixtrade och hela himlen lystes upp (fick tyvärr inte med det på bild). Idag skiner däremot solen igen nu ska vi ge Central Park ett nytt försök.

Puss från New York!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna