DSC_7825

DSC_7850

Körde en superutgång på 1oak med några killar ifrån London i söndags så myste bara runt igår och njöt av staden. Framåt eftermiddagen så rörde vi oss upp mot 5th Avenue och Central Park för att promenera runt där. Hade roligaste taxiresan och andades in pulsen på vägen upp längs 6th Avenue. Spelade hög hip hop / rnb, hängde ut över fönstret, dansade och sjöng med i gamla Beyonce låtar och skrattade så magen krampade.

DSC_7896

Parken var så vacker i eftermiddagssolen. Det gick inte alls att fånga på bild däremot då ljuset var väldigt svårt att fota i men wow jag imponeras fortfarande över hur lugnt och tyst det är inne i Central Park jämfört med resten av Manhattan. Det är lite kusligt nästan.

DSC_7872

Köpte självklart med oss en varsin Starbucks också 😉

DSC_7955

DSC_7945

Som vi avnjöt på en liten upphöjning bredvid en kille som satt och spelade gitarr och sjöng egna låtar som handlade om sex, droger och källare (?) Han hade kanske behövt lite professionell hjälp av någon som e ”signad på Universal” haha.. Nej, men han var duktig det var väl mer texterna som var lite annorlunda.

DSC_7909

Pratade om att man måste säga JA till mer saker i livet.

DSC_7927

DSC_7931

Och så fortsatte vi promenaden runt parken. Träffade på en hel del intressanta människor roligt nog, men det är väl lite det som jag älskar med USA, att man aldrig känner sig ensam och att alla får en att känna sig så hemma.

DSC_7970

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna