DSC_7820

Mys-dagen vi hade i måndags började med en liten stroll i Soho och solen sken ännu en dag. Det är både på gott och ont som vädret kan ändras så snabbt och drastiskt här i New York. De första dagarna vi var här så var det ganska kallt, 8 grader och blåsigt var ju inte jättekul men de sista 3-4 dagarna har varit magiska. 20+ och sol liksom, så njöt av vädret, solen och kikade runt lite innan vi…

DSC_7805

DSC_7779

… Gick till Jack’s Wife Feda för frukost/ lunch då jag sett mycket bilder ifrån det stället på Instagram och bloggar men blev väldigt besviken faktiskt. Tyckte inte alls att det var något speciellt. Maten var verkligen bara helt okej. Inget speciellt alls. Dock blev det ju väldigt fint på bild så det kanske är därför det är så hypat på alla Instagrams.

DSC_7770

Mackan med haloumi och poached eggs som ni ser till höger var helt okej men ”Croque Fredan” var ännu godare så vill ni gå hit trots att jag inte pratat så bra om det så bör ni ta den. Vi delade även på en granola men den var inte alls i min smak heller.

Documents56

Lånade Kickans tröja ifrån H&M som jag behöver köpa en egen utav och matchade med mina skinnbyxor ifrån Nelly och skinnjacka (ny!!) ifrån Zara.

DSC_7784

Våfflorna ser magiska ut, I know, men de var smaklösa, vi åt knappt mer än en tugga. Tipsar tyvärr ingen om att gå hit och käka. Det var verkligen bara ännu ett överhypat ställe för du går ju verkligen inte dit för någon mysig stämning heller utan här hade det behövts jättegott käk för att man hade gått tillbaka. Inte ens atmosfären var nice utan det kändes mest som att de slussade in folk lika snabbt som det slussades ut.

DSC_7800

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna