DSC_8134

Fick höra att burgarna på Black Tap var några utav de godaste i stan (de har även helt sjuka milkshakes) men eftersom att det oftast är kö på Black Tap så bestämde vi oss för att gå till ett annat ställe som vi fått höra om. Det heter Little Owl och ligger precis vid Buvette.

DSC_8112

Little Owl är en liten kvarterskrog med vanlig mat men de är kända för deras burgare och jag förstår varför…. Vet inte om jag vågar säga att de var de godaste jag käkat just för att de inte hade någon speciell dressing eller så men köttet var fantastiskt. Det var liksom galet saftigt.

DSC_8153

DSC_8213

Efter lunchen tog vi en taxi upp till Midtown och 5th Avenue för att kika lite i butiker. Jag är ju extremt sugen på en Gucci men den var flera tusen dyrare här så väntar lite till. Ska ju trots allt till både Dubai och London snart som det ser ut som.

DSC_7830

DSC_8201

Helt sjukt att de redan börjat med julpyntningen. Eller? Jag tyckte däremot att det var extremt mysigt, fick världens julkänsla när vi var inne på Saks för hela taket var pyntat med glitter och snö. Kanske borde åka tillbaka hit i December för att köpa julklappar?

DSC_8167

DSC_8169

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna