DSC_8362

För första gången på väldigt länge så har jag en lugn och oplanerad helg framför mig och samtidigt som det gör mig extremt rastlös och uttråkad så känns det otroligt skönt. Jag behöver verkligen det här och jag ska på riktigt försöka att spendera resterande helger under novembermånad på det här sättet för jag har en del jag behöver ta itu med och lägga mycket energi och fokus på just nu.

DSC_8365

Som tur är så har jag haft väldigt trevligt sällskap just ikväll dock. Lovisa är nämligen uppe i Stockholm så gjorde i ordning lite sallad och nyttigt snacks till oss fredagen i ära och så har vi myst framför Idol. Nu börjar jag bli riktigt trött… Jetleggen sitter fortfarande i, har sovit jättedåligt de senaste nätterna. Hoppas på bättre sömn inatt. Ha en fin kväll!

P.S. För er som undrar vad jag har i min sallad så är det rätt simpelt. Har bara grönkål, sötpotatis, feta, avokado, rödlök, gurka, tomat och granatäpplekärnor. Det är alltså inte så mycket svårare än så. Och den här salladen är supergod!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna