DSC_8337

Jag och mina tjejkompisar har hittat ett nytt favorithak. Café Crème heter det och ligger på Nybrogatan 16 och det är tack vare Bianca som jag har hittat dit. Så tack för det för det finns så många bra rätter på den här menyn att jag inte vet vart jag ska börja. Två av mina absoluta favoritsallader som är chevré och tonfisk finns bland annat. Sen har de även goda charkisar och mysiga tapasrätter.

DSC_8327

Var på Cremé med Dani igår och tog då en varsin halstrad tonfisksallad med chilimayo som var sååååå god. Ni måste testa den! Och på tal om groddar som det var i salladen, gud vad gott det är. Mina föräldrar var här igår på middag, de lagade en räkgryta med curry och istället för ris eller nudlar så serverade de den med groddar. Jag ska börja äta det oftare. Det var riktigt gott och är ett bra alternativ för nudlar och diverse om man vill dra in lite på kolhydraterna.

DSC_8335

Avslutade sedan med en liten cappuccino som var lika smarrig som den ser ut. Därefter satt vi och jobbade ett tag och så kom Danis syrra förbi och så satt vi och hade tjejsnack deluxe i flera timmar.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna