DSC_8345

DSC_8347

Så vad tycks om min nya investering?

Jag är tokförälskad. Färgen är verkligen magisk, den är liksom lite elefantgrå och grön på samma gång. WOW, den kommer verkligen användas flitigt. Har saknat en stor väska som man bara kan slänga ner saker i ett bra tag nu så det var på tiden att jag investerade i en kände jag då de jag har idag blir lite otympliga när man ska resa utomlands osv. Älskar att den är svart mocka inuti också. Nä, jag är så nöjd! Det känns så bra.

DSC_8354

Har lovat mig själv att inte köpa fler svarta väskor på ett tag nu så nu kommer det genast bli lite roligare väskshopping! Såg en knallröd Givenchy igår, alltså den var så gorgeous att jag inte visste vart jag skulle ta vägen!!!! Men det får vänta lite… Börjar känna mig rätt hemma på väskfronten just nu, skulle bara behöva en till vardags/event/middagsväska som är typ beige (ser gucci dinosys väskan i mocka framför mig). Såg förresten att ni önskat ett väsk-inlägg så tänkte skriva ihop ett sådant, ska bara använda den här lite först så att den också kan få vara med.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna