img_6419.jpg

Egentligen borde jag ha jobbat ikapp hela lördagen för har supermycket att göra men sen bestämde jag mig för att ”nä, jag behöver faktiskt också ta hand om mig själv” så jag gick över till en killkompis, såg ett starkt avsnitt av ”Så mycket bättre”, grät (åt avsnittet) och tog en långpromenad runt hela Djurgården.

Nu har jag precis hoppat ur duschen, målat naglarna och satt på ett avsnitt av en ny serie som jag blev tipsad om. Den heter Designated Survivor och för er som sett 24 så är ”Jack Bauer” huvudrollen i även den här serien och tydligen ska den vara lite liknande 24. Jag har inte ens sett klart första avsnittet men jag gillar det redan. Kika in ni också, perfekt att titta på såhär i höstrusket.

img_6417.jpg

En bild på mig ifrån imorse helt osminkad kring ögonen

Förresten så har jag ju knappt berättat för er om min fransförlängning som jag gjorde hos Tiffany på Bangerhead där för två veckor sedan. Varför? Har ju självklart velat känna på hur det känns med fransförlängning innan jag kände att jag ville skriva om det.

Vill ni veta mer om den?

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna