DSC09883-001

Imorse efter att jag kom hem frusen, kall och helt rödflammig ifrån löparvarvet runt Djurgården så satte jag mig ner i soffan och började leta resor över vintern. Jag måste iväg någonstans, kommer inte klara mer än två månader till av det här. Det var liksom snöblandat regn och blåst hela långa rundan och varje människa jag mötte såg nere och deppig ut.

DSC00757

DSC00410-001

Frågan är bara vart man ska styra kosan mot?

Jag kikade lite på resor till Jamaica.. Gillade det supermycket när jag var där för ett år sedan med Anna och Olivia och jag skulle verkligen vilja åka tillbaka för att utforska ön lite mer. Har ju t.ex inte varit i Negril ännu och det sägs ju vara en av de finaste delarna på ön.

GOPR1943

Här är en bild ifrån när vi klättrade/ gick i Dunn’s River. Ett långt, vackert vattenfall som ligger i Ocho Rios där vi spenderade mestadels av vår tid på Jamaica.

DSC_3674

Ett annat resmål jag funderar på är Miami. Det är så sjukt för jag har säkert varit i Miami 8-9 gånger men aldrig riktigt gillat det förrän de senaste tre gångerna och nu är jag nästan lite besatt. Men tycker det är sån skön mix bland både skyskrapor, shopping, restauranger och strand.

DSC09884-002

DSC00048

Det skulle även vara kul att åka tillbaka till Mexico och Tulum.

Tulum är en utav de finaste platserna jag besökt. Vattnet är turkost, stranden är kritvit och när vi var där var det knappt en människa så långt ögat kunde nå. Det var verkligen ett paradisställe utan dess like.

DSC_5085

Har ni några härliga resmål ni skulle vilja dela med er av? Jag vill åka på en riktig sol och feel good semester så att jag kan träna och bli brun. Men det vore ändå kul att vara i någon stad och inte helt strandsatt på en öde ö. Jag funderar på att dra iväg över nyår så gärna någonstans där det ändå finns lite folk så man kan ha ett lite festligare nyårsfirande på en restaurang eller liknande.

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna