DSC_8394

Jag trivs så himla bra i den här lägenheten att det nästan känns lite jobbigt att behöva klicka sig in på Hemnet och kika på andra då jag måste flytta ut härifrån i slutet av April.

DSC_8387

DSC_8389

Den här lägenheten ger mig ett så härligt lugn på något vis och är så otroligt hemtrevlig, mysig och annorlunda. Jag älskar exempelvis hur många fönster det är här i vardagsrummet och att du samtidigt som du sitter vid matbordet och äter frukost, ser ut på gatan.

DSC_8384

Men nu ska vi inte prata om min lägenhet utan vad som finns i den. Jag har nämligen fixat en grym rabattkod till er I Samarbete med Pickedout.se som är en inrednings-webshop jag har köpt mycket ifrån. Rabattkoden är “Hanna20” och ger er 20% rabatt. Hur trevligt?

DSC_8398

Den här fina Tom Dixon ljuslyktan är bland annat köpt därifrån.

Happy sunday shopping!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna