DSC_8423

DSC_8420-2

Imorse tog det verkligen emot att ge sig ut och springa när klockan ringde 07.00. Det var minusgrader, mörkt och blåsigt och det enda jag ville var att bara ligga kvar under täcket och dra mig… MEEEEEN jag gjorde det ändå. Jag gav mig ut. Jag sprang i 50 minuter och sen när jag kom hem så fylldes jag av endorfiner och feel good energi. Jag kände mig så duktig, så disciplinerad och så jävla bra.

Och så njöt jag självklart också extra mycket av min frukost och belönade mig själv med en film i soffan medan det snöade utanför fönstret 😉

DSC_8426

Sedan läste jag Annas senaste inlägg om att saker och ting alltid blir vad man gör det till vilket stämmer in så himla bra på mitt mode just nu. För när jag lämnade ett 23 gradigt soligt New York och kom hem till ett noll gradigt, kallt och blåsigt Stockholm hade jag vanligtvis fått ångest och mått dåligt i en vecka över att jag bor i det här fruktansvärda klimatet. Men redan innan jag åkte iväg så hade jag ju faktiskt bestämt mig att det här ska bli ett mysigt halvår. Att det skulle bli skönt med kyla och mörker för att det skulle ge mig mer tid att verkligen ta hand om mig själv, träna och ta det lugnt.

DSC_8416

Jag ser med andra ord faktiskt fram emot vintern litegrann och de senaste dagarna har varit så himla härliga och lugna. Jag har lagat mat, städat, kollat på serier, varit ensam, gått promenader, varit ute och sprungit, gått och lagt mig tidigt och framförallt så har jag gjort alla de där sakerna som jag haft lite ångest över att ta tag i. Och vet ni vad? Det känns så skönt och harmoniskt nu att bara ha det gjort så att de slipper ligga över mina axlar och få mig att känna mig lite dålig och lite stressad hela tiden. Jag har tusen andra saker att prioritera nu istället men det känns mer roligt än ångestladdat just för att jag redan bockat av så många saker på listan. Så gör det ni också!

NEWSLETTER

Jag vill att DU ska vara en del av min clique. Signa upp dig här, jag hör av mig snart! 

Xoxo, Hanna